Noise-Canceling Travel Headphones

Genfind glæden ved at rejse. Der er ingen tvivl om, at når du er på farten, så er Sennheisers hovedtelefoner med Noisecard® - aktiv støjundertrykkelsesteknologi en fornøjelse at rejse med. Nu kan du lytte til din favorit musik eller lydbøger i fred. Selv i de mest støjende omgivelser. Og du kan gøre det i timevis, uden at blive træt i ørerne.

Ægte musikglæde. Hvor du end befinder dig.

Rejsehovedtelefoner i høj kvalitet glæder dig med vidunderlig lyd overalt: fly, tog, busser, hotellobbyer og mere til. Da disse steder normalt er ret støjende, skal dine rejsehovedtelefoner være i stand til effektivt at bekæmpe støj udefra. Passiv støjdæmpning er et godt bud, men Sennheisers NoiseGard®-teknologi går et skridt videre med aktiv støjdæmpning, som indretter sig efter dit aktuelle miljø. Talk Through-funktionen sikrer ad hoc-kommunikation med verden udenfor, og med Bluetooth® kan du slappe af uden at bekymre dig om kabler. Tag springet: opgrader din rejse med luksuriøse Sennheiser-rejsehovedtelefoner.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.

Registrer dit produkt

Er du allerede ejer af et Sennheiser produkt? Registrer dit produkt nu for at profitere af vores førsteklasses verdensomspændende service.