Noise-canceling headphones

Genfind glæden ved at rejse. Der er ingen tvivl om, at når du er på farten, så er Sennheisers hovedtelefoner med Noisecard® - aktiv støjundertrykkelsesteknologi en fornøjelse at rejse med. Nu kan du lytte til din favorit musik eller lydbøger i fred. Selv i de mest støjende omgivelser. Og du kan gøre det i timevis, uden at blive træt i ørerne.

Ægte musikglæde. Hvor du end befinder dig.

Rejsehovedtelefoner i høj kvalitet glæder dig med vidunderlig lyd overalt: fly, tog, busser, hotellobbyer og mere til. Da disse steder normalt er ret støjende, skal dine rejsehovedtelefoner være i stand til effektivt at bekæmpe støj udefra. Passiv støjdæmpning er et godt bud, men Sennheisers NoiseGard®-teknologi går et skridt videre med aktiv støjdæmpning, som indretter sig efter dit aktuelle miljø. Talk Through-funktionen sikrer ad hoc-kommunikation med verden udenfor, og med Bluetooth® kan du slappe af uden at bekymre dig om kabler. Tag springet: opgrader din rejse med luksuriøse Sennheiser-rejsehovedtelefoner.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.