On Ear hovedtelefoner

Kan du lide lyden af hovedtelefoner “i fuld størrelse", men ønsker, at de ikke vejede så meget og fyldte mindre? Sennheiser on-ear-hovedtelefoner er det perfekte valg - de giver komplet lyd i et kompakt design, som sidder godt på øret.

For dem som foretrækker mindre hovedtelefoner, men trods alt ikke ønsker at gå på kompromis med lyden.

Lette, enkle af tage af og komfortable at bære - on-ear-hovedtelefoner er konstrueret specielt til mennesker, som er meget undervejs. Eftersom ørepolstrene er lige så behagelige, som ved on-ear hovedtelefonerne, men ikke lige så store, egner de sig lige så vel til lang tids brug. Ofte komplementer en fjernbetjening i kablet og/eller et sammenfoldeligt design plus robust rejseboks pakken, som lyder lige så godt, når de er tilsluttet til dit udstyr derhjemme, som når de er tilsluttet til dine mobile enheder.

Sennheiser tilbyder et bredt spektrum af on-ear modeller, som lyder fantastisk, inklusive de high-performing MOMENTUM On-Ear, letvægts PC headsets, og andre bærbare hovedtelefoner med prisbelønnet sammenfoldeligt design.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.