Over-Ear hovedtelefoner

Over-ear-hovedtelefoner fra Sennheiser, der skaber den perfekte opsætning for detaljerede og farvefulde lyduniverser. Med den legendariske Sennheiser lyd og superb bærekomfort, skaber de scenen, som dine favoritsange fortjener.

En komplet lydoplevelse

Over-ear hovedtelefoner skaber deres eget beskyttede rum rundt om øret, hvor et rigt lydbillede, som du kan fordybe dig i, kan udfolde sig. De byder på en høj bærekomfort i kraft af ørekopperne, som er polstret med blødt læder, kunstlæder eller fløjl selv ved lang tids brug. Over-ear hovedtelefoner findes i et lukket og et akustisk åbent design. Nogle af de lukkede modeller anvender sofistikeret Sennheiser NoiseGard® teknologi for på den måde at kunne fjerne omgivelsesstøj næsten helt. Dette er særligt behageligt, når du vil høre musik på travle steder.

Sennheiser tilbyder et bredt spektrum af over-ear modeller til næsten alle situationer eller lifestyle. Åben eller lukket, med kabel eller trådløs, konstrueret til gaming eller home stereo, udstyret med Bluetooth®…– inkl. vores fantastiske top-of all-lines HD 820.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.