F703 SENNHEISER × FREITAG

Mød den ultimative gadeudgave af URBANITE

High fidelity møder høj individualitet. Design møder funktion. En enorm clublyd, som går over alt.

Sennheiser og den schweiziske tilbehørsproducent FREITAG præsenterer den ultimative brugsklare udgave af Sennheisers URBANITE hovedtelefoner. F703 SENNHEISER × FREITAG modellerne er individuelt tilpasset i FREITAGs typiske stil: De har individuelle hovedbånd med mærkets karakteristiske finish lavet af genbrugt presenning, hvert par hovedtelefoner er lavet af et fuldstændigt unikt stykke materiale. For at opnå et komplet, individualiseret look undervejs følger der et robust hylster, der er lavet af det samme stykke presenning som på hovedtelefonerne, med hver enhed.

Prisvindende design

Som en sand URBANITE model giver specialudgaven stadig en intens clublyd undervejs – præsenterer massiv bas, men med Sennheisers kompromisløse audioekspertise, der sikrer fremragende klarhed i alle frekvenser. Det er nemt at være i forbindelse med in-line-fjernbetjeninger og integrerede mikrofoner til at besvare opkald og regulere musik. URBANITEs gadestyling kommer sammen med tilsvarende robusthed. On-ear-hovedtelefonerne har holdbare metalkomponenter, som kan klare presset i det urbane liv og er intelligent designet til at blive foldet ind i det FREITAG-designede opbevaringshylster.

F703 SENNHEISER × FREITAG kombinationen og kan fås i alle FREITAG-butikker, hos udvalgte FREITAG-forhandlere og på www.freitag.ch fra 01. december.

Prisvindende design

Hovedfunktioner

  • Sennheisers URBANITE on-ear-hovedtelefon har en unik FREITAG hovedbånd af genbrugt presenning og et robust hylster lavet af det samme stykke presenning
  • Aftageligt kabel med fjernbetjening med 3 knapper og integreret mikrofon
  • Bas-tung lyd, men med klar diskant
  • Bygget af robuste, holdbare materialer inklusive førsteklasses hængsler af rustfrit stål og aluminiumglidere
Besøg FREITAG.ch, og køb nu