Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Headsets til Gaming og Kommunikation

Sennheiser headsets bruges ikke kun til video kommunikation, men de er også de foretrukne headsets til både professionelle og fritidsgamere. Tysk udviklet teknologi, fremragende støjundertrykkende mikrofoner og komfort helt i top garanterer, at du altid får de bedste gaming headsets til pc fra Sennheiser.

Headsets som forvandler din pc til en ægte lydprofi.

Der er visse ting, som ikke alle pc'ere er gode til. En af dem er: Lyd. Den letteste måde at ændre det på er at tilslutte et pc headset af høj kvalitet til den. Et der både gør det muligt både at nyde musik såvel som spil, eller afslappet at telefonere via VoIP takket være en førsteklasses mikrofon med den bedste taleforståelse. Sennheiser pc headsets kan dette og meget mere. De er også så lette, robuste og komfortable, at du sikkert vil komme til at glemme, at du har dem på.

Sennheiser tilbyder det rigtige pc headset til alle. Kablet i en side eller i begge sider med eller uden fjernbetjening, hovedbøjle eller nakkebøjle – du har valget…

5 resultater

Filter

Bærestil

Double Sided
Single Sided

Funktioner

Med mikrofon (headset)
Noise Cancelling (Microphone)
Fleksibel arm
Opkaldsstyring/-besvarelse/afslut opkald
Integreret lydstyrkeregulering
  • The affordable PC 2 CHAT headset is all-round family friendly Mere
DKK 130.00

inkl. moms – gratis forsendelse

  • The affordable PC 3 CHAT is extremely lightweight for hours of talk Mere
DKK 150.00

inkl. moms – gratis forsendelse

  • The affordable PC 7 USB features super-easy USB plug & play Mere
DKK 225.00

inkl. moms – gratis forsendelse

  • The affordable PC 8 USB, with USB sound card Mere
DKK 275.00

inkl. moms – gratis forsendelse

Servicelinks

Find forhandler
Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør
Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Registrer dit produkt
Er du allerede ejer af et Sennheiser produkt? Registrer dit produkt nu for at profitere af vores førsteklasses verdensomspændende service.

Bekæmpelse af produktpirateri
Sennheiser arbejder aktivt med at bekæmpe det internationale mærke- og produktpirateri for at sikre, at du får intet andet end den ægte Sennheiser kvalitet. Få mere at vide om programmet.