EW-DX

Ready to scale, ready to deliver

Learn more
XSW IEM

Complete starter set for in-ear monitoring – renowned Sennheiser sound, easy to set up, including UHF reliability.

Learn more
Upgrade your sound

You’re ready to level up and we see you.

Learn more
HD 400 PRO

Uanset om du arbejder hjemme eller i studiet, har du brug for, at dit mix lyder, som det gør, når dine lyttere hører det.

Læs mere
Evolution Wireless Digital

Evolving with you.
Embrace the power of a digital UHF system, ready for any RF environment.

Discover
IE PRO Series

Løfter din performance ved at forbedre den måde, du hører på. Mere Mig.
In-ear monitorering - genopfundet.

Læs mere

I over 75 år er vores mikrofoner, professionelle hovedtelefoner og trådløse systemer blevet leveret med en indlejret mission: at forblive tro mod den lyd og sjæl, som kunstneren har lagt i musikken. Vi leverer sande følelser og begejstring fra et forsagt, hvisket ord til den mørkeste tone fra en aggressiv bas. En kvalitet, der har overbevist en lang række kunstnere – fra Franz Ferdinand til the White Stripes og Sugababes samt musikelskere over hele verden.

Vi tilbyder en løsning til alle lydmæssige udfordringer – lige fra en trådløs mikrofon, der kan bruges til at indfange lydkvaliteten i dine filmprojekter eller til koncerter foran tusindvis af fans. Vælg dit formål, eller gå direkte til din foretrukne serie eller system for at få mere at vide.

Gratis onlinewebinarer #DontStopTheEducation

Gratis onlinewebinarer #DontStopTheEducation

Præsenteret af Sennheiser Sound Academy og gæster Mere

Mikrofonhygiejne

Mikrofonhygiejne

Med alle de desinfektionsforanstaltninger, der aktuelt finder sted for at stoppe coronavirus, har du måske spekuleret på, hvordan du bedst renser din mikrofon, bodypack-sender og modtager. Vi er ganske vist ikke viruseksperter, der kan give dig 100% medicinsk efterprøvede råd om desinficering af teknisk udstyr, men vi vil alligevel gerne foreslå nogle praktiske tiltag, som kan hjælpe med at beskytte dig selv og andre. Mere

Newsletter subscription