Studiehovedtelefoner

Hvis det drejer sig om audiokvalitet, skal studiet være en zone uden kompromiser. Hvilket gør det til det perfekte sted for Sennheiser produkter. Sennheiser hovedtelefoner i dette tilfælde.

Broadcast Headphones

Hvis det er dig som er ansvarlig for lyden af en tv- eller radiotransmission, så er det nok et af dine mål, at det kommer til at lyde bedst muligt. Sennheisers professionelle headsets er lige det du leder efter til at hjælpe med netop dette.

DJ hovedtelefoner

Sennheiser er det foretrukne valg blandt mange store DJ'er. Fordi vores hovedtelefoner har en indbygget forståelse af, hvor DJ'er arbejder. De er robuste, intelligent designet og giver fremragende lyd - de bliver garanteret en integreret del af dit sæt

AMBEO 3D Audio

The video you capture on your smartphone is in incredible visual definition. Your audio should be just as pristine. Discover the AMBEO Smart Headset and bring rich, 3D audio to bear on all your high-definition videos.

Studie og monitorering

En naturlig og detaljeret lyd, effektiv støjdæmpning og evnen til at håndtere høje lydniveauer bør være en del af DNA'et i enhver hovedtelefon til professionel studiebrug - og det samme skal en robust konstruktion og fremragende komfort. Herudover tilbyder Sennheiser intelligente funktioner som ActiveGard®, der beskytter mod ekstreme transienter, og intuitiv betjening. Oven i købet sørger kvalitets-headsetmikrofoner for enestående taleforståelighed i ethvert miljø. Når alt kommer til alt, har vi jo udviklet studieudstyr i mere end 70 år.

Radio & TV broadcast

Dit publikum forventer perfekt lyd fra dig - og så er du nødt til at levere den. Derfor skal kvaliteten af dine monitorhovedtelefoner være hævet over enhver tvivl. Desuden skal de holde den omgivende støj på afstand og sikre krystalklar taleforståelse. Sennheisers broadcast-headset leverer det hele - sammen med intelligente funktioner, intuitiv betjening, robust design og høj komfort.

DJ

DJ-hovedtelefoner skal være intet mindre end den perfekte assistent. De skal blokere for støj udefra og sikre en problemfri afvikling med intuitiv betjening og robust design. Og så skal de altid lyde fantastisk, håndtere et højt maksimalt lydniveau og være så komfortable, at de næsten er en del af dit hoved. DJ-hovedtelefoner fra Sennheiser leverer hele pakken - sammen med en ekstra feature, som du oplever i ethvert element og enhver detalje: årtiers erfaring som producent af high-end-studieudstyr.

AMBEO

Utroligt immersiv. Indspil enhver lydmæssig detalje, fra enhver vinkel, så du kan flytte dit publikum til nøjagtig det øjeblik, hvor videoen blev optaget. Ægte Sennheiser-lydkvalitet og smarte funktioner som aktiv støjreduktion og Transparent Hearing er kun begyndelsen. Din verden er 3-dimensionel - gør også din lyd 3D, så den matcher. Velkommen til Fremtidens Audio, leveret af Sennheiser og AMBEO.

Internetkommunikation

Glæd dig over fremragende Sennheiser-lydkvalitet under samtaler på Internettet, e-learning eller gaming. Vores headset til Internetkommunikation er ekstremt lette og komfortable, også efter flere timers brug, og samtidig er de bygget til et langt liv med daglig slitage. Støjreducerende mikrofoner af høj kvalitet sørger for, at din stemme altid bliver forstået klart og tydeligt i dine Internetsamtaler. Mens du fokuserer på det, du vil kommunikere, kan du trygt lade Sennheiser sikre, at intet forsvinder i transmissionen.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.

Newsletter subscription