Professional Wireless Range

Overgår forventningerne. Gør det umulige muligt.

Kravene til professionelle i audiobranchen stiger til stadighed: flere kanaler, større scener, mere komplekse RF-forhold, hurtigere setup. Og ingen kompromis'er – nogensinde. Vores ekspertise i trådløs transmission hjælper branchen med disse udfordringer hver eneste dag.

"Lad os bekymre os om teknologien. Bare lyt."

For at bygge de bedste trådløse systemer måler, tester og lytter vi. Gennem årtiers partnerskaber med førende professionelle lydfolk har vores entusiastiske ingeniører lært, hvad der skal til for at gøre en forskel på de største scener i verden. Vores mikrofoner er svedresistente. Du kan få så mange kanaler, du ønsker. Og vores systemer fungerer problemfrit.

Vi er stolte over at kunne sige, at vores professionelle trådløse produkter er udviklet sammen med dig og designet til dig.

2000 Series

Markedets bedste lydkvalitet, robust konstruktion og driftssikkerhed er de fundamentale principper i 2000 Series.

 • Valgfri senderstyrke sikrer stabilitet og driftssikkerhed, selv på de største scener
 • Standarden i trådløs monitorering
 • Budgetvenlig og nem at skalere

5000 Series

5000 Series kombinerer legendarisk kvalitet og driftssikkerhed med prisbelønnet lydtransmission og kompakt, robust design.

 • Ultra-kompakt bodypack-sender med fremragende audio- og RF-ydelse
 • Elegant og let håndholdt mikrofon med et stort udvalg af kapsler
 • Bredt 184 MHz frekvensområde
 • Integreret aktiv antennedistribution til multikanal-systemer

Digital 6000

Intermodulationsfri drift og strømlinet brugeroplevelse: Digital 6000 skaber plads til flere kanaler - uden kompromis'er i sendeeffekt eller kvalitet.

 • Flere kanaler, selv i tættrafikerede frekvensbånd
 • Intermodulationsfrit sender-design
 • Omfattende kompatibilitet og udvalg af kapsler
 • 2 Dante™-stik

Digital 9000

Vores trådløse mesterværk. Lydkvalitet og performance i en liga for sig. Digital 9000 leverer ukomprimeret transmission, dynamik og lydkvalitet i verdensklasse. Intet tab, ingen farvning - kun den rene lyd.

 • Det eneste system med ægte ukomprimeret UHF audiotransmission
 • True Bit Diversity med forudseende algoritmer, der kan forebygge dropouts i barske RF-miljøer
 • Maksimal udnyttelse af frekvensområdet - op til 40 kanaler på 24 MHz.
 • Dedikerede Series 9000-kapsler med revolutionerende støddæmpning, der sikrer effektiv isolering og meget lav mekanisk støj

Enestående kvalitet til alle, der ikke vil nøjes med mindre

Da vi lavede vores første flerkanals trådløse systemer, var vores største udfordringer signalkvalitet og driftssikkerhed. Hvert nyt system, vi udviklede, skulle ikke blot overgå vores egne høje standarder – det skulle også mere end opfylde kravene fra New York's Broadway-shows og levere stabil lydkvalitet helt uden dropouts. Det er et løfte, vi holder – fra hver enkelt lille komponent, i alle detaljer af designet og med brugervenlig software. Det er vores forpligtelse over for de tusinder af kunstnere, lydteknikere og firmaer, som forlader sig på Sennheiser trådløs hver eneste dag.

Enestående kvalitet til alle, der ikke vil nøjes med mindre

Du kan regne med Sennheiser

Se ikke bare på prisen – se på kvalitet og holdbarhed. Lydudstyr skal ikke bare lyde godt, det skal også være en fornuftig investering. Professional Wireless Range er udviklet til at klare de hårdeste scene- og turnebetingelser i årevis. Vores trådløse systemer kan nemt integreres i mange forskellige tekniske miljøer og skaleres, når kravene ændres. Takket være en høj grad af kompatibilitet med komponenter som antennesystemer, lavalier-mikrofoner og kapsler forlænger produkterne også livet for dit eksisterende udstyr.

Du kan regne med Sennheiser

Klar til hvad som helst, hvor som helst

Vores professionelle trådløse produkter er klar til din udfordring: Designede til at opfylde frekvenskravene i over 170 lande. Transformerbalancerede udgange, AES3 med sync til ekstern WordClock, netværkskompatibilitet, fjernbetjening og monitorering. Professional Wireless Range passer perfekt ind i både analoge og digitale workflows og forbedrer ethvert teknisk miljø. Vores avancerede antennesystemer kan håndtere selv meget komplekse multikanalsopgaver.

Klar til hvad som helst, hvor som helst

Skal vi anbefale en løsning?

Vores audioeksperter har udviklet løsninger til scener verden over, og de står klar til at dele deres ekspertise med dig. Intet spørgsmål er for lille. Ingen udfordring er for stor. Vores specialister er altid ivrige efter at lytte, lære og flytte grænserne for det mulige. Kontakt os og hør om mulighederne i Professional Wireless Range.

Skal vi anbefale en løsning?

Et broadcast-mesterværk.

Sennheisers bedste analoge og digitale modtagersystemer i én kompakt pakke. EK6042 2-kanals kameramodtageren håndterer analoge og digitale sendere samtidigt.

EK 6042

Demystifying digital wireless microphones

Sennheisers Wireless System Manager er en professionel softwareløsning til fjernkontrol og -monitorering af trådløse systemer. De intelligente features gør WSM til det ideelle valg for TV-studier og livekoncerter såvel som musicalproduktioner.

Click here

*De markerede felter skal udfyldes