Sennheiser serie RS

En ny generation. Et nyt benchmark.

Sennheisers næste generation af hovedtelefoner til digital trådløs lyd til hjemmet.

Ingen kabler, ingen kompromisser. Det er missionen, som den nye generation af Sennheiser RS-hovedtelefoner er på. Resultatet er et firekløver spækket med den nyeste teknologi. Udstyret med Sennheisers seneste navnebeskyttede digitale trådløse overførselsteknologi, der giver et perfekt lydsignal uden kvalitetstab. Med hovedtelefoner, der leverer den legendariske Sennheiser-lydkvalitet og indfanger signalet på modtagersiden. Hver enkelt af disse hovedtelefoner passer til individuelle behov og præferencer. Mød RS 165, RS 175, RS 185 og RS 195…

Mød den nye trådløse RS-serie

Lyd

Autentisk lyd i høj kvalitet. Det kan du med rette forvente af Sennheiser. Og det er bare noget af det, du får ud af de nye højtydende trådløse RS-hovedtelefoner: Med dem kan du skræddersy lyden til dine behov og præferencer. Og det gør din lydoplevelse endnu bedre. Fordyb dig i lydbilledet fra en film, den livagtige atmosfære under live-udsendelser i fjernsynet eller sofistikerede studiooptagelser fra dine yndlingsmusikere.

Lyd

Trådløs mobilitet

Sennheisers nye RS-series fortrinlige lyd leveres uden kabel. Så mens dit sind tager på opdagelse i et spændende lydunivers, kan du frit gå rundt i dit hjem. Sennheisers navnebeskyttede digitale overførselsteknologi på 2,4 GHz garanterer et lydsignal i høj kvalitet, uanset hvor du befinder dig.

Dens effektive styring af båndbredden sikrer en yderst stabil forbindelse og klassens bedste interferensfri lydoplevelse. Så hvis du bliver bevæget af Sennheiser-lyden, er der ingen grænser længere.

Trådløs mobilitet

Komfort omkring hele øret

Nyd lyden, men glem hovedtelefonerne. Når det drejer sig om bærekomfort, er det præcis formålet med Sennheisers nye RS-serie. Alle hovedtelefonerne har øreomsluttende kopper, der sidder tæt omkring øret. Med ørepuder, der nemt kan tilpasses til dine ører og dit hoved. Deres bløde og fleksible polstring passer til alle, selv brugere med briller. Den perfekte indstilling til timevis af lytning.

Komfort omkring hele øret

Brugervenlighed

Den nye Sennheiser RS-serie er udviklet i henhold til en plug & play-filosofi. Opsætningen er nem og hurtig, og alting falder på plads: Tænd for hovedtelefonerne og senderen aktiveres øjeblikkeligt. Lydstyrken og lyden kan indstilles med intuitiv betjening på hovedtelefonerne og senderen.

Batterierne genoplades nemt ved at placere hovedtelefonerne på deres docking station. Når du fjerner dem, viser en LED deres opladningsniveau. Lyder det enkelt? Ja, og selvfølgelig også fremragende.

Brugervenlighed

Forbindelse

Den nye Sennheiser RS-serie passer perfekt til ethvert eksisterende lyd- & videoudstyr. Takket være en optisk digital indgang (med undtagelse af RS 165) samt mulighed for analog tilslutning. Desuden leveres alle RS-modeller med flere forskellige landeadaptere.

Forbindelse
Se videoen