Vores gaming headsets

Leder du efter et nyt headset til dine spil, men er ikke sikker på, hvad du skal vælge? Her er vores tanker omkring lyd i spil og hvordan vi udvikler og fremstiller de bedste gaming headsets overhovedet muligt.

Ren, klar spillelyd

70 års erfaring med fremragende lyd koncentreret i de mest avancerede gaming headsets

Måske findes den perfekte lyd slet ikke, men hver dag kommer vi lidt tættere på at opnå det, som vi mener det kunne være.

Et gaming headset skal bringe dig ind i spillet, og ikke placere dig foran det. Spillelyden skal gengives sådan, som den blev optaget, og skal ikke påvirkes af ekstra bas eller ændres på anden måde. Udviklerne bag spillene har brugt hundredvis af timer på at skabe den perfekte lydoplevelse. Hvorfor ændre på den?

Ren, klar spillelyd

Lyden, som spil er baseret på

Spil optages med Sennheiser optagelsesudstyr.

Spiludviklere anvender Sennheiser optagelsesudstyr og Sennheiser headsets til lydproduktionen. Vores headsets er konstrueret således, at du kan opleve lyden lige så rig på detaljer og fascinerende, som spiludviklerne ønskede, at du skulle høre. Bare spørg folkene bag Hitman, Far Cry, Assassin’s Creed og mange andre spil. De bruger alle Sennheiser.

Lyden, som spil er baseret på

Bygget til at holde

Dit headset skal ikke gå i stykker efter et år.

Hovedbøjlen skal ikke blive bøjet, og lyden skal blive ved med at være skarp, selv efter flere års brug. Vi sikrer høj kvalitet, og giver dig to års garanti, uanset hvor i verden du bor og hvilket Sennheiser gaming headset, du køber.

Bygget til at holde

Produceret i Europa, af os

Nogle gange skal man selv gøre tingene for at være sikker på, at de bliver gjort helt rigtigt.

Hemmeligheden bag de bedste gaming headsets er transduceren, som gengiver spillelyden. Hos Sennheiser forsker, konstruerer, udvikler og producerer vi vores transducere i Tyskland og Irland. Vi er stolte af at være den eneste store gaming headset-producent, der fremstiller sine egne transducere.

Produceret i Europa, af os

Åbent eller lukket design - overvej nøje

Vores gaming headsets kan generelt inddeles i to kategorier: åbent og lukket design.

Headsets med åbent design er konstrueret med åbne sider, så der kan komme luft til dine ører. Det føles mindre varmt at have et åbent headset på, og du kan sagtens beholde det på i timevis. Fordi de er åbne kan du også høre, hvad folk omkring dig snakker om, og noget af lyden fra højttalerne kan høres af dine omgivelser. Åbne headsets er gode når der skal games derhjemme.

Headsets med lukket design foretrækkes tit af gamere, der har brug for at game uforstyrret. Det kan f.eks. være tilfældet ved turneringer, hvor du ikke vil forstyrres af andre lyde.

Åbent eller lukket design - overvej nøje

Støjreducerende mikrofon

Chat med andre spillere med krystalklar lyd, uanset hvordan du spiller

Alle vores gaming headsets indeholder teknologi fra vores professionelle optagelsesudstyr. Det indebærer støjreducerende teknologi, der sikrer, at headsettets mikrofon optager din stemme og ikke lydene i omgivelserne. Det giver mere klar kommunikation på jeres team og mindre baggrundsstøj.

Støjreducerende mikrofon

Komfort

Mærk spillet, ikke dit headset.

Dit headset skal føles lige så godt, som det lyder.

Komforten er helt centralt for alle vores headsets. Det tager flere år at udvikle visse modeller fordi vi vil være sikre på, at de føles så lette og uforstyrrende som muligt.

Vi har testet vores headsets gennem mange år på hundredvis af forskellige hovedformer for at finde frem til den optimale komfort. Alle vores headsets er konstrueret i lette materialer for at opnå den ultimative komfort.

Komfort

Sådan vælger du det bedste gaming headset

Sådan vælger du det bedste gaming headset

Lyd er nøgleelementet både inden for professionel og home gaming. Derfor er købet af det rigtige headset et must, hvis du ønsker en spiloplevelse på et højere niveau. Mere

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Mere