En konkurrencefordel i esport

Hos Sennheiser har vi støttet og været en del af computerspil på konkurrenceplan helt fra starten, selv før der var noget, der hed esport. I mere end et årti har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange af de etablerede navne og brands i branchen. Det har altid været vigtigt for os at støtte miljøet og få det til at vokse og samtidig levere professionelt lydudstyr for at understøtte gode præstationer på højeste niveau.

Hold

Vi hjælper vores hold og digitale atleter til de bedste præstationer, og vi giver dem en konkurrencefordel med vores teknologi inden for lyd til gaming. Tag et kig på de hold, vi sponsorerer i dag, og lær mere om dem nedenfor:

SK Gaming

De seneste to årtier har SK Gaming vundet mere end 60 titler ved store turneringer. Desuden har de vundet præmier for millioner indenfor adskillige discipliner herunder CS:GO, FiFa, Hearthstone, Paladins, Smite og Arena of Valor.

Rush Gaming

Rush Gaming handler ikke bare om å konkurrere. Rush Gaming er det mest populære esports-lagene i Japan for Call of Duty, og gjør også sitt aller beste for å underholde, inspirere og lede tilhengerne sine og spillsamfunnet gjennom innholdsskaping, mote og kamper som tar pusten fra deg.

Newbee

En av Kinas mest legendariske og vellykkede esports-organisasjoner med de beste lagene i flere spill, slik som Dota 2, FIFA Online, Honor of Kings og mange flere.

San Francisco Shock

San Francisco Shock er et grunnleggende medlem av Overwatch League og bydelens stolthet. Med en gruppe mennesker som omfatter både gamle og nye spillere, skiller de seg allerede ut blant konkurrerende Overwatch-spillere.

NRG

NRG er en esport-organisation for Premier American som ble grunnlagt av Andy Miller og Mark Mastrov, og målet deres er å bruke kunnskap og ekspertise fra tradisjonell sport for å hjelpe esport-spillere til å yte sitt aller beste i deres egen kategori.
Denne tilnærmingen har allerede hjulpet NRG Esports til å oppnå suksess med topp-konkurrerende lag i CS:GO, Overwatch, Smash, Fortnite, Rocket League og mange andre spill.

Turneringer og castingstudier

Vi er gået sammen med nogle af verdens bedste esport-studier og de mest anerkendte turneringer indenfor esport. Vi er også stolte af at have været en del af unikke community-baserede turneringer som fx. HomeStory Cup og The Summit, hvor vi har sikret den bedste mulige lydkvalitet. Besøg nogle af studierne og arrangørerne nedenfor for at vide mere om deres næste events:

Beyond the Summit

Beyond the Summit er placeret i Los Angeles, hvor de skaber og sender e-sport-kvalitetsindhold. De er kendt for deres særlige Summit-turneringer, som er en community-yndling, indenfor spil som Dota2, CS:GO & Smash Bro’s

TakeTV

Organiserer unikke events indenfor StarCraft II, Heartstone, Overwatch og mange flere. Deres unikke placering gør det muligt for folk at dele deres passion for gaming og esport med andre.

Streamere

Det har altid været vigtigt for os at støtte vores yndlings-streamere og hjælpe dem til at producere unikt kvalitetsindhold til deres seere. Ved at bruge Sennheiser-lydudstyr kan personligheder og influencere kommunikere krystalklart til deres publikum. Lær streamerne fra Sennheiser-familien at kende nedenfor:

Grimmmz

Han startede som professionel spiller i Killer Instinct, siden er Grimmmz gået videre til at dominere PUBG og Fortnite, hvor han er kendt som en af de bedste og mest underholdende spillere. Tjek ham ud på hans stream, så får du hurtig action.

Trymacs

The self-declared “noob that gets invited to esport events” is entertaining his audience in German, with Fortnite Videos, Streams, Vlogs, and the occasional book review.

Gaming-virksomheder

Det er en stor ære for os at være den foretrukne lydpartner med nogle af de største navne i gaming-branchen. Nedenfor kan du se, hvem vi har indgået partnerskab med for at skabe fantastiske oplevelser for alle gaming-entusiaster:

Tencent

Tencent er verdens største gaming-selskab og har andele i lang række spiludgivere og dominerer MOBA-markedet med Arena of Valor.

HI-Rez Studios

Studiet der står bag Paladins, Smite og Hand of the Gods. Spillene er ikke blot gratis at spille, og har store skarer af dedikerede fans, de er også blevet fast inventar ved professionelle esport-turneringer.