Sennheiser HE 1

Reshaping excellence – the legend reborn Varenummer 000070

DKK 469,000.00
incl. VAT

Excellens genskabt.

I 1991 skabte vi de bedste hovedtelefoner i verden. Vi kaldte dem Orpheus. Nu har vi gjort det igen. Navnet og den kompromisløse filosofi er identisk, det er Orpheus genfødt. Med lyd fra en anden verden og tidløs skønhed. Perfekt konstrueret. Disse hovedtelefoner er udstyret med unikke funktioner og den nyeste teknologi og transformerer musik fra noget, du lytter til, til noget, du lever i.

Mød Sennheiser Orpheus HE 1

Skønhed med et formål

Sennheiser HE 1’ påfaldende design forener form og funktion. Forstærkeren sidder på et hus, der er lavet af glas, og en solid blok Carrara-marmor. Denne luksuriøse natursten—den type, der blev gjort berømt af Michelangelos renæssanceskulpturer—giver skønhed, men forhindrer også strukturlyd. For at skabe et visuelt overvældende design er drejereguleringer udført minutiøst med den højeste kvalitet. Hver regulering er udvalset af et enkelt stykke aluminium, før det forkromes. Det er musik, der er gjort til en genstand.

Skønhed med et formål

Mød Sennheiser HE 1

Overbevist.

Du har måske aldrig set en tilsvarende skønhed i hovedtelefoner. Men det er kun begyndelsen. Se Sennheiser HE 1 komme gradvist til live med en berøring—der tillader en midlertidig pause, så rørene i forstærkeren når den optimale temperatur. Tag dem derefter på, og rejs ind i ren lyd. Til steder, hvor du aldrig har været. Steder, der er skjult i din musik. På vinyl. På cd'er. I datafiler med høj opløsning. Sennheiser HE 1 bringer dig derhen. Med et lydområde fra 8 Hz til mere end 100 kHz og den laveste forvrængning, der nogensinde er målt i et lydgengivelsessystem: 0,01 % ved 1 kHz, 100 dB SPL.

Overbevist.

Ædle metaller.

Den kompromisløse stræben efter perfektion fører til noget unikt. Sennheiser HE 1 er derfor de første elektrostatiske hovedtelefoner, hvor den meste coole MOS-FET højspændingsforstærker er integreret i ørekopperne. Den fjerner kablets kapacitive reaktans og leverer en ultrahøj impulsnøjagtighed, der er 200 % mere effektiv end nogen anden løsning, der aktuelt kan fås.
Der anvendes membraner med 2,4 mikrometer pådampet platin, da Sennheisers forskning viste, at deres størrelse gav optimal lydgengivelse. Fremragende elektrisk og akustisk funktion sikres med keramiktransducere med pådampet guld, mens 99,9 % forsølvede OFC-kabler anvendes til optimal ledningsevne. For at du kan fordybe dig i resultatet af alt dette, har Sennheiser HE 1' ørekopper, der er præcisionsbearbejdet af solidt aluminium, håndlavede ørepuder af det fineste læder og en blød velour-/mikrofiberkonstruktion uden allergener.

Ædle metaller.

Alt undtagen kompromiser

Fordelene ved rørforstærkere og transistorforstærkere — med Sennheiser HE 1 har du det hele. Takket være et kredsløbsdesign, som der er søgt patent på. På grund af vakuumrørene, der er forbundet med det fjederbelastede hus med pådampet marmor for at forhindre strukturlyd og omgivet af kvartsglas af høj kvalitet, som beskytter mod luftbåret støj, giver denne nyeste forstærker ultrahøj impulsnøjagtighed med et ultralavt forvrængningsniveau. Forstærkeren kan modtage digitale signaler via optiske og koaksiale SPDIF-indgange eller USB-indgange og konvertere de digitale signaler til analoge. Den accepterer også PCM- og DSD-data med høj opløsning. Musikdata konverteres til analoge signaler med de 8 interne DAC'er i ESS SABRE ES9018. Der anvendes fire parallelle kanaler til hver stereoside for at forbedre nøjagtighed og reducere forvrængning og støjniveau.

Alt undtagen kompromiser

Informationer om ASIO-kompatibilitet

Dette produkt understøtter audiotransfer-protokollen ASIO (Audio Stream Input/Output) for de oprindelige afspilning af højtopløsende lydfiler. Dertil avnendes der softwarekomponenter fra Steinberg Media Technologies GmbH. ASIO er et registreret handelsmærke tilhørende Steinberg Media Technologies GmbH.

Informationer om ASIO-kompatibilitet

Downloads

 • Transportinformationer for litium-ion-batterier
  • Transport information for Lithium-Ion batteries (570 KB) Download

   Revision Date: 2020-02-09 Revision Number: 1.0

 • Instruktionsmanual
  • HE 1 TUBE SET Manual (13 MB) Download

   Version 02/2018

  • Instruction manual HE 1 (26 MB) Download

   Version 09/2017

 • EU-overensstemmelseserklæringen
  • EU Declaration of Conformity HE 1 (530 KB) Download

 • Firmware-opdateringer
  • HE 1 Updater version 1.0.8 for mac OS - with HE 1 firmware version 3.13 (230 KB) Download

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

  • HE 1 USB Audio Software Package for Windows – Version 4.82.0_2048 – includes Firmware Version 3.13 (2.3 MB) Download

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

 • Release Notes
  • HE 1 Firmware Update - Version 3.13 - Release Notes (150 KB) Download

 • Compliance Sheet
  • Informationer om ASIO-kompatibilitet (240 KB) Download

Din kontakt til Sennheiser Orpheus HE 1 Concierge Service

Er du interesseret i Sennheisers milepæl? Kontakt venligst Sennheiser HE 1 Concierge Service telefonisk (+ 49 692 000 18 23) eller udfyld blot skemaet nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.