Serviceydelser

Hvad motiverer Sennheiser

En serie med banebrydende innovationer har givet vores virksomhed og vores produkter deres velfortjente globale omdømme: De omfatter opfindelsen af shotgun-mikrofonen i halvtredserne og udviklingen af åbne hovedtelefoner i tresserne. Det blev fulgt i halvfjerdserne af infrarød transmissionsteknologi og i firserne af innovationer i trådløs RF-transmission på flere kanaler. Hovedrelaterede surround-lydsystemer var højdepunktet i halvfemserne og intelligente audio-informationssystemer blev præsenteret i det nye årtusinde. Vi giver vores medarbejdere masser af råderum, når det drejer sig om kreativitet, og sikrer, at Sennheisers fremtid fortsat er karakteriseret af idéer og innovation.

Vi er stolte af vores mange patenter og priser. De omfatter blandt andet to priser for innovation fra den tyske industri, den videnskabelige og tekniske pris og både Emmy- og Grammy-priser. De viser alle vores innovationskraft. Den konstante udvikling af ny teknologi inden for akustik og elektronik er nøglen til at forstærke den stærke markedsposition, som Sennheiser har og har haft igennem årtier.

Hvor vi producerer

For at opfylde kravene og behovene på forskellige markeder producerer vi vores produkter på vores egne tre fabrikker i Tyskland, Irland og USA. Derudover bruger vi kapaciteter hos langfristede partnervirksomheder i Europa, Asien og Amerika, som opfylder vores strenge kvalitetskrav.

Et stort forsknings- og udviklingscenter i Tyskland og vores forsknings- og udviklingskontorer i Californien og Singapore sikrer vores førende position som leverandør af den mest aktuelle teknologi.

Wedemark

På vores produktionsanlæg i Wennebostel, Tyskland, producerer vi Sennheiser-mikrofoner, Neumann-mikrofoner, trådløse mikrofon- og monitorsystemer, konference- og besøgsinformationsteknologi og mikrofon- og hovedtelefonkapsler. To store produktionscentre med den nyeste produktionsteknologi tilbyder optimale produktionsbetingelser. De omfatter et rent rum på 350 kvadratmeter til produktion af kondensatormikrofonkapsler og et teknologicenter, hvor nye produktionsteknologier udvikles og testes.

Wedemark

Tullamore

Vores fabrik i Tullamore, producerer hovedtelefoner, hovedtelefonkapsler, audiologiprodukter, studiomonitorer og produkter til afdelingen for integrerede systemer. Derudover leverer virksomheden centrale logistiske serviceydelser for produkter, der er produceret af vores asiatiske partnere.

Tullamore

Albuquerque

For at forsyne det amerikanske marked hurtigere og mere fleksibelt produceres trådløse systemer også på vores fabrik i Albuquerque, New Mexico. Fokus er her på mikrofon- og monitorsystemer.

Albuquerque