Wireless Systems Manager

WSM

Ny version 4.4

Sennheisers Wireless Systems Manager er en professionel softwareløsning til fjernovervågning af styrende trådløse systemer. Dens intelligente funktioner gør WSM til det perfekte valg for tv-studier, livearrangementer samt musikproduktioner. Wireless Systems Manager 4.4 til Mac og Windows hjælper brugerne med at indstille og koordinere frekvenserne for trådløse mikrofoner og personlige monitorer ved at vise de vigtigste parametre praktisk på en enkelt skærm.

Funktioner:

 • Fås til Mac og Windows
 • Offline-opsætning muligt uden enhed
 • Overblik takket være scener, der kan grupperes
 • Parallel adgang for op til 6 arbejdscomputere
 • Sikkerhed med spektrumanalysator
 • Kompatibel med serier fra evolution wireless G3 eller højere

Hovedegenskaberne i Wireless Systems Manager:

Nyt grafisk brugerinterface for frekvensplanlægning
Frekvensplanlægning kan være et kompliceret emne, da der skal tages hensyn til mange parametre. Hvilke frekvensområder er ledige, og hvilke må anvendes? Hvor mange kanaler kræves, og hvor mange reservekanaler er nødvendige? Og hvilke frekvensområder dækker senderne og modtagerne?
Det nye - helt omarbejdede - grafiske brugerinterface til WSM 4.4 professional setup giver et fantastisk overblik over alle disse parametre på én skærm. Det er et visuelt og intuitivt værktøj til en gennemført frekvensplanlægning.

Import og eksport af filer:
Brugere kan importere lister med deres licenserede frekvenser, som softwaren så vil bruge til at planlægge den trådløse opsætning. Spektrumscanninger kan også importeres, så RF-teknikere kan planlægge i forvejen uden for stedet før et arrangement. Alle planlægningsdata kan eksporteres og gemmes eller e-mailes til stedet, så RF-lederen kan hente disse data frem og overføre dem til enhederne.

Adapterbar spektrumsscanning og enhedslister:
Wireless Systems Manager viser alle data for alle styrede enheder, og spektrumscanningen findes også på denne skærm udvides, såfremt det ønskes. I spektrumscanningen kan brugerne definere systemområderne og styre in-ear-overvågningssystemer og trådløse mikrofoner på en enkelt skærm. Spektrumscanningen viser frekvensområderne for Sennheiser-systemerne og giver brugerne mulighed for at indstille og døbe markører, f.eks. for at angive sendefrekvensen for forsangermikrofonen. Lige som tidligere kan brugerne fastlægge en reservefrekvensgruppe med alternative frekvenser, som kan anvendes, hvis en tidligere ledig del af spektret pludseligt skulle være blevet taget i brug. Spektrumlayoutet kan ændres for hvert land for at passe til de lokale LTE-bånd og anvendte tv-kanaler.

Ny algoritme for frekvensberegning:
Frekvenserne kan som altid tildeles manuelt eller automatisk. Den automatiske frekvensstyring anvender en ny algoritme, som også evaluerer pålideligheden af de ledige frekvenser.

Nyt i version 4.3

Audioovervågning / DANTE med D-9000-modtagere:
I version 4.3 har du nu mulighed for at audiostreaming af individuelle EM9046-kanaler direkte i WSM.
Det er muligt med alle EM9046, der kører med firmware 3.x
Nu har du også mulighed for at overvåge DANTE-stream i WSM, hvis du har EM 9046 DAN-kort installeret i dine modtagere.

Optimeret frekvensberegning:
WSM beregner frekvenserne i komplekse opsætninger endnu hurtigere end tidligere.

Visning af bæresignal og IM-afstande:
På koordinationsresultatsiden kan du nu se afstanden for hver bæresignalfrekvens samt intermodulationsafstandene.
Hvis de anbefalede sikkerhedsafstande ikke kan overholdes som følge af trange omgivelser, vil resultatet blive vist med rød farve.
Brugeren kan nu afgøre, om han skal allokere denne mere "kritiske" frekvens til en mindre vigtig kanal, eller om han vil vælge en anden beregning.

Valgbar "støjtærskel":
For at definere spektre efter en frekvensscanning på en hurtig og effektiv måde kan du nu vælge en støjtærskel, der defineres af en rød linje i spektrumsdiagrammet.
Hvis støjniveauet er under denne linje, defineres spektrumsområdet automatisk som brugbart. Hvis støjniveauet er over denne linje, blokerer WSM disse områder og undgår dem under frekvensberegningen.

Funktionen "Fast frekvens":
Du har nu mulighed for at låse allerede tildelte frekvenser på enhederne.
Under en anden frekvensberegning beholder enheden (eller enhederne) deres dedikerede låste frekvenser. Alle andre frekvenser vil blive koordineret "rundt om" de låste.
Dette er en stor hjælp, hvis du allerede har forberedt en opsætning, og kun en enhed ændres eller skal tilføjes. Du behøver ikke genkonfigurere og foretage koordinationen for alle enheder igen.

samt mange andre forbedringer

»Alle enheder kan arrangeres individuelt, så man har alle vigtige informationer på én skærm.«
»I den professionelle opsætning kan der udføres frekvensscanninger, og ledige eller optagede områder i spektret kan markeres.«
»Den professionelle opsætning beregner frekvensopsætninger uden intermodulation automatisk og vurdere dem efter deres "robusthed".«
»Efter beregningen af frekvenserne kan områderne uden intermodulation allokeres til de tilsluttede systemer.«

Downloads

 • Application Software
  • Wireless Systems Manager - Version 4.4.7 - macOS Download

   System requirements for Mac: macOS Mojave 10.14 -- mac OS Catalina 10.15 -- 8 GB RAM

  • Wireless Systems Manager - Version 4.4.7 - Windows Download

   System requirements for Windows: Windows 10 32/64 bit -- 8 GB RAM

 • Instruktionsmanual
  • Instruction manual Wireless Systems Manager (6 MB) Download

 • Release Notes
  • Wireless Systems Manager - Version 4.4.7 - Release Notes (110 KB) Download