SpeechLine Wired installationsmikrofoner

Fordi hvert ord tæller

Designet til de mest krævende applikationer og optimeret til tale - Sennheiser installationsmikrofoner.

Lær systemet at kende

Ned til mindste detalje

SpeechLine Wired mikrofonserien er udviklet specielt til det talte ord og garanterer en taleforståelighed i absolut topklasse både til møder og præsentationer.

SpeechLine Wired installationsmikrofoner tilbyder alsidige løsninger til mange forskellige lydsituationer, og de kan integreres problemfrit i alle omgivelser, hvor der lægges vægt på det talte ord.

Ned til mindste detalje

Fremstillet til det talte ord

Få alle stemmenuancer med – i alle kommunikationssituationer. SpeechLine Wired installationsmikrofoner garanterer en lydkvalitet og taleforståelighed i absolut topklasse.

Hver model har RF-afskærmning for at undgå intermodulationseffekter med mobile enheder.

Fremstillet til det talte ord

Enestående design

SpeechLine Wired installationsmikrofoner er konstrueret for at imponere og har et elegant og diskret design, der passer perfekt i alle rum. De kan anvendes fritstående eller permanent installeret på borde og talerstole eller monteres diskret i loftet.

Enestående design

Optimeret til tale

SpeechLine Wired installationsmikrofonerne er optimeret for maksimal taleforståelighed. De giver en klar lyd og en fremragende kvalitet til alle taleapplikationer i enhver situation.

Optimeret til tale

Enkel integrering, alsidig opsætning

Sennheiser SpeechLine Wired installationsmikrofoner er kompatible med alle DSP-systemer og er dermed perfekte til at blive integreret i eksisterende AV-omgivelser. Seriens modulære princip giver dig mulighed for at tilpasse dine løsninger fleksibelt til mange for forskellige krav.

 Enkel integrering, alsidig opsætning

Foretrækker du en trådløs løsning?

Foretrækker du en trådløs løsning?

Med Speechline Boundary 114-S Digital Wireless Microphone leverer Speechline Digital Wireless-produktserien en løsning, der kombinerer fordelene ved Speechline kabelbundne mikrofoner med trådløs ekspertise. Mere

Kontakt os

Sennheiser SpeechLine Wired - det ultimative installerede mikrofonsystem for taleforståelighed. Udfyld formularen i dag, og hør hvordan SpeechLine Wired kan hjælpe med at blive forstået.

Newsletter subscription