Sportshovedtelefoner

Løb, jog, gå eller træn i fitnesscenteret - vi ved, at det giver energi og motivation, når du lytter til din yndlingsmusik. Vores headset er perfekte til enhver træning: de lyder godt, bliver siddende hvor de skal og har ikke noget imod en smule sved.

Udviklet sammen med atleter.

Sportshovedtelefoner skal kunne mestre adskillige discipliner. De skal være resistente overfor både sved og regn. De skal kunne modstå hårde træningsbetingelser. Og de skal kunne bliver siddende stabilt og samtidig være behagelige at bære, uanset hvor hårdt du træner. Hvis de oven i købet lyder så godt, at du ligefrem bliver motiveret til bedre sportslige præstationer, er det helt sikker et Sennheiser produkt.

Sennheiser sportshovedtelefoner er blevet udviklet sammen med atleter, som ved hvad de har brug for mhp. sportshovedtelefoner: Fugtresistens, forskellige måder at bære dem på, en fortræffelig robusthed og pålidelighed samt en kraftfuld dynamisk lydoplevelse, som altid virker motiverende.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.