Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Sennheiser sportshovedtelefoner

Løb, jogging, vandring eller en dag i fitnesscentret - vi ved, at det virkelig kan hjælpe til at få energi og blive motiveret at lytte til en favoritsang. Vi har de perfekte headsets til al træning. De lyder fantastisk, bliver siddende og påvirkes ikke af sved.

Udviklet sammen med atleter.

Sportshovedtelefoner skal kunne mestre adskillige discipliner. De skal være resistente overfor både sved og regn. De skal kunne modstå hårde træningsbetingelser. Og de skal kunne bliver siddende stabilt og samtidig være behagelige at bære, uanset hvor hårdt du træner. Hvis de oven i købet lyder så godt, at du ligefrem bliver motiveret til bedre sportslige præstationer, er det helt sikker et Sennheiser produkt.

Sennheiser sportshovedtelefoner er blevet udviklet sammen med atleter, som ved hvad de har brug for mhp. sportshovedtelefoner: Fugtresistens, forskellige måder at bære dem på, en fortræffelig robusthed og pålidelighed samt en kraftfuld dynamisk lydoplevelse, som altid virker motiverende.

5 resultater

Filter

Bærestil

Nakkebånd
Ørekrog
EarFin
In-Ear Wireless
  • Experience the joy of movement with the Sennheiser CX SPORT In-Ear Wireless headset. With a lightwei... Mere
DKK 975.00

inkl. moms – gratis forsendelse

  • PMX 686G SPORTS - Holdbar nakkebånds-headset udviklet til dem, som har en aktiv livstil  Mere
DKK 750.00
DKK 365.00

inkl. moms – gratis forsendelse

  • OCX 686G SPORTS - Ultra-let sport-headset med justerbare ørekroge Mere
DKK 750.00
DKK 365.00

inkl. moms – gratis forsendelse

  • CX 686G SPORTS - Holdbart dynamisk in-ear headset leverer mættet, detaljerig lyd. De sidder sikkert ... Mere

Servicelinks

Find forhandler
Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør
Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Registrer dit produkt
Er du allerede ejer af et Sennheiser produkt? Registrer dit produkt nu for at profitere af vores førsteklasses verdensomspændende service.

Bekæmpelse af produktpirateri
Sennheiser arbejder aktivt med at bekæmpe det internationale mærke- og produktpirateri for at sikre, at du får intet andet end den ægte Sennheiser kvalitet. Få mere at vide om programmet.