Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Studiehovedtelefoner

Hvis det drejer sig om audiokvalitet, skal studiet være en zone uden kompromiser. Hvilket gør det til det perfekte sted for Sennheiser produkter. Sennheiser hovedtelefoner i dette tilfælde.

Studiehovedtelefoner og headsets til professionelle anvendelser.

Et naturligt og detaljerigt lydbillede, en effektiv støjundertrykkelse og evnen til at håndtere høje lydniveauer uden forvrængning, bør være en del af DNA'et for alle hovedtelefoner, som anvendes i et lydstudie, så vel som robust design og fremragende bærekomfort. Desuden byder Sennheiser på intelligente funktioner så som ActiveGard®, der beskytter mod ekstreme lyd peaks, og intuitiv betjening. Når alt kommer til alt har vi ikke udviklet studie-udstyr siden i går, men snarere fra firmaets spæde start.

Sennheiser tilbyder studiehovedtelefoner og headsets til alle slags anvendelser fra lyd- og videoredigering til monitorering under indspilningerne. Headset-mikrofoner af høj kvalitet sikrer taleforståelse i enhver omgivelse. - God lyd inspirerer dig i det hele taget til at yde dit optimale.

Servicelinks

Find forhandler
Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør
Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Registrer dit produkt
Er du allerede ejer af et Sennheiser produkt? Registrer dit produkt nu for at profitere af vores førsteklasses verdensomspændende service.

Bekæmpelse af produktpirateri
Sennheiser arbejder aktivt med at bekæmpe det internationale mærke- og produktpirateri for at sikre, at du får intet andet end den ægte Sennheiser kvalitet. Få mere at vide om programmet.