Mk-serien

Overraskende talenter. Den rigtige mikrofon til dine optagelser.

Det er ligegyldigt, om du optager en ide til en sang eller en god demo hjemme, eller om du prøver at opnå den fineste opløsning og præcision i en studieoptagelse. Fordi uafhængigt af optagelsessituationen sikrer de to mikrofoner fra MK serien, at dit talent stråler. MK 4 er nem og ligetil at bruge og uden justeringsmuligheder, mens MK 8 er et alsidigt værktøj, som giver dig tilstrækkeligt rum til kreativt lyddesign - med et væld af justeringsmuligheder.

Altid det rigtige valg

MK serien besvarer alle krav, som du måtte have. For dem, som bare ønsker at lave kvalitetslydoptagelser, giver MK 4 studiolyd til en overraskende lav pris. I mellemtiden giver MK 8 lydeksperter en bredt udvalg af muligheder for at forme lyden. Begge mikrofoner er ideelle til vokal, til overheads på trommer og til akustisk guitar. Derudover er MK 4 blevet den klare favorit for mange teknikere, når det drejer sig om guitarforstærkere. Endeligt klarer den justerbare MK 8 sig exceptionelt godt til klaverer, orkestre og til ambience optagelser

Altid det rigtige valg

Ren og ukuelig

Kombinationen af det elastiske kapselophæng og valgbare filtre reducerer påvirkning af strukturbåret støj til et absolut minimum. MK mikrofonerne har en lav egenstøj og håndterer et lydtrykniveau på 140 dB. Det gør mikrofonerne til avancerede "lyttere", som videresender rene signaler, selv med høj dynamik og ved kraftige lydtryk.

Ren og ukuelig

Varme og fylde

Begge MK mikrofoner har en 24-karat, guldbelagt 1” membran, som giver dig en lyd, som du kun kan opnå fra en kondensatormikrofon.

En lyd, som er varm, fyldig og fint opløst over hele audiofrekvensspektret og som bibeholder de fineste nuancer i stemmer, ved tale, og elektriske og akustiske instrumenter.

Varme og fylde

Robuste værktøjer

På trods af deres detaljerede og fine studiolyd er MK mikrofonerne utroligt robuste værktøjer. Deres kompakte elektronik, fremragende materialer og trykstøbte hus af zinc sikrer, at de er den perfekte partner til krævende optagelsesomgivelser.

Robuste værktøjer

MK 4

Sæt i og spil: Ingen udenomssnak - kun ren, klar lyd

MK 4 giver afkald på tekniske justeringsmuligheder og fokuserer udelukkende på at give den bedst mulige lydkvalitet. Denne ægte kondensatormikrofon, med stor membran, giver en fylding, men varm lyd, som er direkte og har en detaljeret diskantopløsning.

MK 4 blev udviklet til professionelle brugere i projektstudier, men den er også velegnet til andre optagelsesomgivelser og er tilstrækkeligt hårdfør til at klare livet på en scene. Det er en mikrofon, som er til at betale for private optagere og musikere. Den kombinerer de vigtigste elementer i en god studiemikrofon med en attraktiv pris. On-axis lyden har en fin opløsning, og lyd, der kommer fra siderne, optages uden farvning. Mikrofonen en meget klar præsens, såvel som en meget detaljeret bas.
Polarresponsen ved 180 grader er relativt uafhængig af frekvens, hvilket er ret usædvanligt for en mikrofon med stor membran.

Sæt i og spil: Ingen udenomssnak - kun ren, klar lyd

MK 8

Justér og form: Et alsidigt værktøj til erfarne professionelle

MK 8 er et raffineret værktøj til tonemesteren, som søger efter ekstra kontrolmuligheder. Den har fem valgbare optage mønstre (omnidirektional, bred kardioid, kardioid, superkardioid og ottetal) og er udstyret med low pass filtre samt en attenuator med tre positioner.

I denne serie af Sennheisers avancerede kondensatorer mikrofoner med stor membran tilbyder MK 8 en defineret bas, smukt afrundet mellemtone og åben diskant. Output'et fra MK 8 kan karakteriseres som direkte og harmonisk og giver en fin opløst og meget musikalsk lyd. Især professionelle brugere vil værdsætte dens alsidighed – sagt enkelt, den kan grundlæggende klare enhver optagelsessituation.

Justér og form: Et alsidigt værktøj til erfarne professionelle

Newsletter subscription