OM SENNHEISER

Sennheiser-koncernen

Sennheiser blev grundlagt i 1945. Vi er den dag i dag stadig en selvstændig, familieejet virksomhed, som med vores tre forretningsenheder, Pro Audio, Business Communication og Neumann, er en af de førende virksomheder inden for professionel lydteknologi. Daniel Sennheiser og Dr. Andreas Sennheiser har som tredje generation stået i spidsen for Sennheiser-koncernen siden 2013. Vores hovedkvarter ligger i Wennebostel i Wedemark nær Hannover, Tyskland.

Sennheiser Consumer Business blev i marts 2022 opkøbt af Sonova, som er en førende udbyder af høreapparater, og vil fortsat drive virksomhed under Sennheiser-handelsnavnet.

Sennheiser-koncernen omfatter

 • Sennheiser electronic GmbH & Co. KG,Wedemark (Tyskland)
  Mikrofon- og skærmsystemer, konference- og informationsteknologi, hovedtelefoner til professionel brug, streaming- og 3D-lydteknologier.
 • Georg Neumann GmbH,Berlin (Tyskland)
  Mikrofoner og skærmhøjttalere, hovedtelefoner til professionel brug.
 • Sennheiser Streaming Technologies, Wedemark (Tyskland)
  Udvikling af innovative streamingløsninger
 • Dear Reality, Düsseldorf (Tyskland)
  3D-lydsoftware til VR/AR-anvendelser og multikanalsmixing
 • Sennheiser Entwicklungs GmbH, Wedemark (Tyskland)
  Udvikling af professionelle lydprodukter


Stærke varemærker – imponerende lydoplevelser

For os er den unikke lydoplevelse i højsædet: på scenen, i mødelokaler og foredragssale samt i studiet. Alle Sennheiser-koncernens varemærker står inde for følgende løfte:

 

AMBEO står for 3D-lyd i Sennheisers verden. AMBEO tilbyder løsninger, der spænder over optagelse, mixing, bearbejdning og afspilning, hvilket gør det til universalløsning for både professionelle lydfolk og hi-fi-entusiaster. Vi anser AMBEO for at være banebrydende, eftersom fremtidens lyd er tredimensionel. 3D-lyd giver lytteren følelsen af at være fuldstændigt fordybet i lydoplevelsen. Den, der oplever AMBEO, ændrer deres opfattelse af lyd for altid – en forandring, der er lige så drastisk som overgangen fra mono til stereo.