Tourguide 1039

Information bliver en oplevelse. Præcis og sikker.

Når der er meget, der skal siges, og hvert ord er vigtigt, er Tourguide 1039 det perfekt valg for besøgerguiding.

Få mere at vide om systemet

Præcis, personlig og par excellence

Uendelige individuelle mulige, ingen kompromiser — Tourguide 1039 er det professionelle guidesystem for besøgende med de højeste krav. Med enorme kraftreserver og stort omfang til virkelige anvendelser, der er lavet til formålet.

Højeste driftssikkerhed

Enkel, robust og pålidelig: Tourguide 1039 anvendes inden for UHF-frekvensbåndet, det er tilgængeligt i hele verden. Dermed garanteres en sikker og blød drift samt en fremragende audiotransmissionskvalitet, selv når der anvendes det maksimale antal frekvenser. Standardfrekvensforindstillinger sørger for en nem og pålidelige indstilling af systemet.

Højeste driftssikkerhed

Flere kanaler i frekvensjunglen

Tourguide 1039 besøgerguidingssystemet understøtter drift af op til 32 muligt transmissionskanaler inden for frekvensområdet. Det kan klare store arrangementer med simultantolkning på mange sprog uden forstyrrelser eller frekvenskaos.

Flere kanaler i frekvensjunglen

Kraftig nok til alle anvendelser

Det er lige meget, om der er tale om messer, besøgerguiding eller tolkningsanvendelser—den innovative teknologi i Tourguide 1039-systemet sikrer en pålidelig og meget professionel audiotransmission. Sammen med hovedtelefonerne EP 01, HP 02 og NP 02 er man altid sikret den bedste taleforståelighed og de højeste hygiejnestandarder. Takket være den fremragende lydkvalitet er Tourguide 1039 desuden også perfekt som et system til egnet hørehjælp, da det er nemt at forbinde høreapparater med det.

Kraftig nok til alle anvendelser

Kontakt os

Sennheiser Tourguide 1039 -det perfekte valg for besøgerguiding. Udfyld formularen i dag for at lære mere om, hvordan Tourguide 1039 kan hjælpe dig med at udvide besøgernes oplevelse.

Newsletter subscription