Opgrader din lyd

Du er klar til næste niveau, og det kan vi se. De seneste år har budt på udfordringer, der har krævet storpassion og tålmodighed fra kunstnere og skabere over hele verden. Nu når verdens spillesteder genåbner, og publikumer i stand til at samles igen, så lad os skabe en revolutionerende lytte- og lydoplevelse,som bringer magien direkte til dine lyttere.

Præcisionen i tysk teknik kendetegner hele vores produktportefølje, så du kan regne med den bedste lydkvalitet uanset dine behov. Vi mener, at du kun kan inspirere dit publikum, når du selv føler dig inspireret. Videregiv magien fra dit eget kreative udtryk direkte til dit publikum, så I deler øjeblikket. Gør din lyd og kreative proces realistisk og nærværende uden forsinkelse. Find en balance i dine niveauer og fleksibilitet i vores produktkatalog for filminstruktører, kunstnere i hjemmestudier, musikere, podcastere og sangere.

Musikere

Alsidig lyd til at optage, afspille og overvåge en musikers behov. Forbedr din arbejdsgang i dag med en række indstillinger, der er udviklet til kunstnere, der søger noget mere. Vores produkter er udviklet til at skelne dig fra dine konkurrenter – og omfatter overvågningsløsninger i øret, mikrofoner til kabel, trommer, stemme med mere.

Filminstruktører

Filmproduktion til professionel brug eller amatørbrug kræver en smule mere i dag. For at din lyd stemmer overens med det visuelle udtryk har vi udviklet en række filmproduktionsværktøjer, der opfylder alle dine behov under optagelse. Få dine hovedtelefoner til niveauovervågning og dine shot-gun-mikrofoner til montering på kameraet på ét sted. 

Hjemmestudie

Maksimer pladsen i dit hjemmestudie med vores verdenskendte mikrofoner og hovedtelefoner, der uden tvivl fører ethvert projekt til det næste niveau. Optagelser i høj opløsning opnås med de rette værktøjer, der kompenserer for varierende rumakustik og giver alle involverede parter en god kvalitet.

Podcastere

Vores podcastløsninger er udviklet til at forbedre din kvalitet uden at gå på kompromis med dit flow. Opnå den tydelige, lineære lyd, du ønsker, mens publikum lytter med. Med vores sortiment af podcastprodukter, som fx mikrofoner, der monteres på kameraer, professionelle hovedtelefoner og kondensatormikrofoner, er vi sikre på, at vi har noget til dit behov.

Sangere

Gå et niveau (eller tre) højere op med vores professionelle produktsortiment, der er udviklet til at levere klarhed og en pålidelig tale- og sanglyd. Følelser udsendes via balancerede og klare toner, uanset om det er under tale eller sang via en retningsbestemt mikrofon, der kan fastklemmes, en dynamisk kardioidemikrofon eller en kondesatormikrofon. Søg de bedste og mest autentiske resultater, når du opgraderer din tilgang til at forstærke din lyd.

Newsletter subscription