evolution wireless G4

Udvikler sig sammen med dig.

Industristandarden: evolution wireless G4 har fra begyndelsen været nummer 1 ved dokumentarjournalister og radio- og tv-medarbejdere (ENG, mobil journalistik). Med den komplet nye serie 500 er G4 nu også det pålidelige system på alle professionelle filmsæt.

G4 er over alt, hvor alt skal passe i en optagelse.

Ved udendørs optagelse til dokumentationer eller på det røde tæppe ved interview. På det store filmsæt eller i studiet. G4 optager det magiske øjeblik så professionelt, som om man havde planlagt det i mange år. Takket være den enkle og pålidelige håndtering er evolution wireless filmproducenters og journalisters partner.

Til dokumentationer, ENG og mobil journalistik.

evolution wireless G4 – serie 100P.

Perfekt udsendelsesklang takket være maksimal fleksibilitet ved udendørs optagelse og feltoptagelse. G4 er et robust, trådløst mikrofonsystem til fleksibel placering på alle kameraer og den mest enkle håndtering.

evolution wireless G4 – serie 100P.

Serie 100P

 • Robust trådløst alt-i-et-system, der kan anvendes fleksibelt til lydoptagelser i udsendelseskvalitet
 • Fremragende lydkvalitet, modstandsdygtig huskonstruktion
 • Betjeningsvenlig menustyring, hurtig ibrugtagning
 • Effektiv og pålidelig trådløs transmission
 • Rækkevidde: op til 100 meter/330 fod
 • Op til 8 timers funktionstid
Serie 100P

De professionelles valg til fremragende filmklang.

evolution wireless G4 – serie 500P.

Den perfekte løsning til filmproducenter ved store optagelser, med op til 32 kanaler. Den respektable koblingsbåndbredde på op til 88 MHz og den forøgede HF-sendeeffekt sørger for maksimal overføringssikkerhed, helt uafhængigt af betingelserne.

evolution wireless G4 – serie 500P.

Serie 500P

 • Kan anvendes alsidigt og fleksibelt
 • Fremragende filmklang, modstandsdygtig huskonstruktion
 • Betjeningsvenlig menustyring, hurtig ibrugtagning
 • Clip-on-sender med Phantom Power
 • Op til 88 MHz koblingsbåndbredde, op til 32 kanaler
 • Forøget HF-sendeeffekt (op til 50 mW)
 • Op til 8 timers funktionstid
Serie 500P

evolution wireless G4

Education

Takket være fjernkontrol og -overvågning med Sennheiser Control Cockpit software er G4 den mest alsidige mikrofonserie til virksomheds- og uddannelsesformål. ew 300 G4 opfylder de daglige behov i universiteter, skoler og andre uddannelsessteder med pålidelige, fremtidssikrede løsninger. Alle produkter er 100% fokuserede på nem betjening for mange forskellige brugere.

Med sine taleoptimerede, robuste mikrofonkapsler tilbyder ew 300 G4 fleksible løsninger med fremragende lydkvalitet og højeste driftssikkerhed til enhver præsentation. Takket være fjernkontrol og -overvågning med Sennheiser Control Cockpit software er G4 den mest alsidige mikrofonserie til forretnings- og uddannelsesformål.

LIVE-LYD

Fra den lille scene til den store arena dækker serie 100 alt, hvad der forbinder musikere og performere med publikummet, og sørger for hurtig synkronisering af op til 12 kanaler, mens serie 500 med multikanal-anvendelser med en båndbredde på op til 88 MHz overbeviser selv den mest kritiske professionelle.

RADIO OG FILM

Industristandardens serie 100 er specielt udviklet til mobil journalistik og anvendes over alt, hvor alt skal falde hurtigt og sikkert på plads i en optagelse. Den komplet nye serie 500 sørger takket være maksimal båndbredde for pålidelig lydoverførsel ved store filmoptagelser.

Newsletter subscription