ew 300 G4

Den mest fleksible løsning for virksomheder og uddannelsesområdet

evolution wireless-serien har etableret sig som global industristandard. ew 300 G4 sætter Sennheiser endnu en gang nye standarder med endnu større fleksibilitet og optimeret understøttelse af digitale arbejdsforløb.

Et multifunktionsværktøj til alle anvendelsesområder

ew 300 G4 er det perfekte multitalent til ethvert scenarie takket være det store udvalg af anvendelsesmuligheder og den brede produktportefølje.

Fleksible anvendelsesmuligheder

ew 300 G4 er sandsynligvis det mest fleksible trådløse mikrofonsystem på markedet – takket være fantastisk klang, pålidelig trådløs transmission og robuste enheder i kombination med det rigtige tilbehør. Det kan du forlade dig på – i enhver situation, ved enhver anvendelse, på enhver location. ew 300 G4 dækker alle professionelle lydkrav og er ideelt egnet til enhver tale, forelæsning, konference, moderation eller live-performance på scenen.

Bredt UHF-frekvensområde

evolution wireless-mikrofonseriens kendte pålidelighed og solide trådløse transmission kunne stadig udvikles mere. ew 300 G4 tilbyder med op til 88 MHz nu en forbedret koblingsbåndbredde til en hurtigere kanalopsætning. De 11 frekvensvarianter mellem 470 og 865 MHz opfylder lokale forskriftsbestemmelser globalt – til fleksible opsætninger med mobil eller installeret mikrofonanvendelse.

Bredt UHF-frekvensområde

Flerkanalsfunktion

evolution wireless er kendt for sin fremragende ydelse i flerkanalsfunktionen. Med op til 50 mW sendeeffekt, der kan omstilles, og den forbedrede koblingsbåndbredde på op til 88 MHz dækker ew 300 G4 alle typer multikanal-setups til alle slags events indendørs og udendørs. Sammen med det brede udbud af antennekomponenter kan selv de største opsætninger indstilles og optimeres med det samme.

Flerkanalsfunktion

Fjernstyringsfunktion

Til optimal drift selv ved højskalerede opsætninger kan hele ew 300 G4-systemet fjernstyres med Sennheisers moderne softwareløsninger. For installerede opsætninger er softwaren Sennheiser Control Cockpit det ideelle tool til den enkleste håndtering, styring og vedligeholdelse af hele ew 300 G4-systemet. Til mobile anvendelser og sceneopsætninger er Sennheiser Wireless Systems Manager det rigtige valg.

Fjernstyringsfunktion

Ideelt supplement til LSP 500 PRO

Gør dit trådløse mikrofonsystem til det mobile lydsystem! Udvid dit ew 300 G4 mikrofonsystem ved at kombinere det med LSP 500 PRO. LSP 500 PRO er Sennheisers enestående højttalerløsning til fleksible, trådløse anvendelser. Alle mikrofoner i ew 300 G4 serien er kompatible med det trådløse, integrerede PA-system LSP 500 PRO, som kan fjernstyres med LSP 500 PRO-appen. På den måde kan du efter behov opbygge fleksible og fuldstændigt kabelfri opsætninger til en spontan tale. Som ew 300 G4-serien kan de mobile opsætninger fjernstyres fuldstændigt og egner sig til enhver tale, præsentation eller enhver event-lyd – både indendørs og udendørs.

Ideelt supplement til LSP 500 PRO

Klar til Dante™

Dante™-interface
Med sin fuldstændigt Dante™-kompatible mikrofonportefølje opfylder ew 300 G4 alle brugerkrav til helt moderne løsninger for lydintegration. SL DI 4 XLR, et Dante™-interface med fire indgange, er del af ew 300 G4-mikrofonserien. Dermed kan trådløse mikrofonmodtagere eller Mic/Line-indgange integreres i et Dante™-system. Takket være dets lille størrelse kan SL DI 4 XLR næsten monteres alle steder, så det befinder sig i nærheden af lydkilderne, og der er brug for så få analoge kabler, der er modtagelige for fejl, som muligt.

Klar til Dante™

ew 300 G4-systemet

ew 300 G4-systemet består af fantastiske komponenter og blev yderligere optimeret i sin fjerde generation. ew 300 G4-systemet kan fås i tre sæt:

• Håndholdt sæt med MME 865 kondensator-mikrofonkapsel
• Lavalier-sæt med ME 2 kondensator-clip-on-mikrofon
• Headmic-sæt med den fremragende SL Headmic 1 nakkebøjlemikrofon.

Til individuelle sammenstillinger efter dit ønske kan håndsendere, lommesendere og rack-receiveren også fås som enkelte komponenter. Opladnings- og antennekomponenterne afslutter ew 300 G4-porteføljen for at garantere de bedste ydelser under drift og pålidelighed ved enhver anvendelse. Et enestående tilbehør er det trådløse højttalersystem LSP 500 PRO, som kan fjernstyres med LSP 500 PRO-appen. Med ew 300 G4 bliver LSP 500 PRO til et værdifuldt, trådløst PA-system til enhver tale og ethvert event.

evolution wireless G4

LIVE-LYD

Fra den lille scene til den store arena dækker serie 100 alt, hvad der forbinder musikere og performere med publikummet, og sørger for hurtig synkronisering af op til 12 kanaler, mens serie 500 med multikanal-anvendelser med en båndbredde på op til 88 MHz overbeviser selv den mest kritiske professionelle.

RADIO OG FILM

Industristandardens serie 100 er specielt udviklet til mobil journalistik og anvendes over alt, hvor alt skal falde hurtigt og sikkert på plads i en optagelse. Den komplet nye serie 500 sørger takket være maksimal båndbredde for pålidelig lydoverførsel ved store filmoptagelser.

ERHVERVSLIV OG UDDANNELSE

Med serie 300 forøger Sennheiser endnu en gang fleksibilitet og understøttelse for arbejdsforløbet. Takket være fjernstyring og monitoring med Sennheiser Control Cockpit er G4 det mest alsidige system til anvendelser inden for erhvervsliv og uddannelse.