ew 300 G4

Den mest fleksible løsning for virksomheder og uddannelsesområdet

evolution wireless-serien har etableret sig som global industristandard. ew 300 G4 sætter Sennheiser endnu en gang nye standarder med endnu større fleksibilitet og optimeret understøttelse af digitale arbejdsforløb.

Et multifunktionsværktøj til alle anvendelsesområder

ew 300 G4 er det perfekte multitalent til ethvert scenarie takket være det store udvalg af anvendelsesmuligheder og den brede produktportefølje.

Fleksible anvendelsesmuligheder

ew 300 G4 er sandsynligvis det mest fleksible trådløse mikrofonsystem på markedet – takket være fantastisk klang, pålidelig trådløs transmission og robuste enheder i kombination med det rigtige tilbehør. Det kan du forlade dig på – i enhver situation, ved enhver anvendelse, på enhver location. ew 300 G4 dækker alle professionelle lydkrav og er ideelt egnet til enhver tale, forelæsning, konference, moderation eller live-performance på scenen.

Bredt UHF-frekvensområde

evolution wireless-mikrofonseriens kendte pålidelighed og solide trådløse transmission kunne stadig udvikles mere. ew 300 G4 tilbyder med op til 88 MHz nu en forbedret koblingsbåndbredde til en hurtigere kanalopsætning. De 11 frekvensvarianter mellem 470 og 865 MHz opfylder lokale forskriftsbestemmelser globalt – til fleksible opsætninger med mobil eller installeret mikrofonanvendelse.

Bredt UHF-frekvensområde

Flerkanalsfunktion

evolution wireless er kendt for sin fremragende ydelse i flerkanalsfunktionen. Med op til 50 mW sendeeffekt, der kan omstilles, og den forbedrede koblingsbåndbredde på op til 88 MHz dækker ew 300 G4 alle typer multikanal-setups til alle slags events indendørs og udendørs. Sammen med det brede udbud af antennekomponenter kan selv de største opsætninger indstilles og optimeres med det samme.

Flerkanalsfunktion

Fjernstyringsfunktion

Til optimal drift selv ved højskalerede opsætninger kan hele ew 300 G4-systemet fjernstyres med Sennheisers moderne softwareløsninger. For installerede opsætninger er softwaren Sennheiser Control Cockpit det ideelle tool til den enkleste håndtering, styring og vedligeholdelse af hele ew 300 G4-systemet. Til mobile anvendelser og sceneopsætninger er Sennheiser Wireless Systems Manager det rigtige valg.

Fjernstyringsfunktion

ew 300 G4-systemet

ew 300 G4-systemet består af fantastiske komponenter og blev yderligere optimeret i sin fjerde generation. ew 300 G4-systemet kan fås i tre sæt:

• Håndholdt sæt med MME 865 kondensator-mikrofonkapsel
• Lavalier-sæt med ME 2 kondensator-clip-on-mikrofon
• Headmic-sæt med den fremragende SL Headmic 1 nakkebøjlemikrofon.

Til individuelle sammenstillinger efter dit ønske kan håndsendere, lommesendere og rack-receiveren også fås som enkelte komponenter. Opladnings- og antennekomponenterne afslutter ew 300 G4-porteføljen for at garantere de bedste ydelser under drift og pålidelighed ved enhver anvendelse.

evolution wireless G4

Education

Takket være fjernkontrol og -overvågning med Sennheiser Control Cockpit software er G4 den mest alsidige mikrofonserie til virksomheds- og uddannelsesformål. ew 300 G4 opfylder de daglige behov i universiteter, skoler og andre uddannelsessteder med pålidelige, fremtidssikrede løsninger. Alle produkter er 100% fokuserede på nem betjening for mange forskellige brugere.

Med sine taleoptimerede, robuste mikrofonkapsler tilbyder ew 300 G4 fleksible løsninger med fremragende lydkvalitet og højeste driftssikkerhed til enhver præsentation. Takket være fjernkontrol og -overvågning med Sennheiser Control Cockpit software er G4 den mest alsidige mikrofonserie til forretnings- og uddannelsesformål.

LIVE-LYD

Fra den lille scene til den store arena dækker serie 100 alt, hvad der forbinder musikere og performere med publikummet, og sørger for hurtig synkronisering af op til 12 kanaler, mens serie 500 med multikanal-anvendelser med en båndbredde på op til 88 MHz overbeviser selv den mest kritiske professionelle.

RADIO OG FILM

Industristandardens serie 100 er specielt udviklet til mobil journalistik og anvendes over alt, hvor alt skal falde hurtigt og sikkert på plads i en optagelse. Den komplet nye serie 500 sørger takket være maksimal båndbredde for pålidelig lydoverførsel ved store filmoptagelser.

Contact Us

Newsletter subscription