XS WIRELESS

Lad din stemme blive hørt.

XS pris — XL performance.

Vores trådløse alt-i-ét system til musik, teater og tale kombinerer nem betjening med stabil transmission og professionel livelyd – til en uovertruffen pris.

Dit talent fik du gratis. Hvorfor ikke lade andre høre det?

XS Wireless 1

Lille løsning — stor performance.

Selv med et begrænset budget kan du opnå frihed på scenen.

  • Nem betjening
  • Fremragende livelyd
  • Pålidelig transmission

Rigtig god performance — endnu bedre pris.

"Vi har udviklet XS Wireless 1 til alle, som vil koncentrere sig om deres talent, deres budskab, deres passion – og ikke deres mikrofonudstyr. Bare tænd – så gør den automatiske frekvensindstilling resten. Du kan anvende op til 10 trådløse kanaler samtidig.
Uanset om du er i et band, på et teater eller til et seminar: XS Wireless 1 gør dig fri, så du kan gøre det, du er bedst til."

Fremragende livelyd

XS Wireless 1 leverer den anerkendte Sennheiser-kvalitet. Mikrofoner med feedback-undertrykkelse og kvalitetskomponenter giver en åben, nærværende lyd. Modtageren leveres nu i en opdateret og endnu mere brugervenlig version. Intet besværligt setup – bare kør! Mikrofoner og sendere er gennemprøvede klassikere – produkter af årtiers tysk teknologi.

Pålidelig transmission

På scenen møder du mange problemer – og det samme gør dit udstyr. XS Wireless 1 er bygget til at holde: Sendere og mikrofoner er svedresistente og kan klare selv de mest barske betingelser i daglig brug på scenen.

XS Wireless 2

Fleksibel — robust — driftssikker.

Uanset hvad der i øvrigt går gennem dine tanker lige inden din optræden eller tale – det bør ikke være dit lydudstyr.

  • Nem betjening
  • Professionel livelyd
  • Robust konstruktion

Flere funktioner – samme brugervenlighed

XS Wireless 2 leverer endnu mere fleksibilitet – og er stadig meget nem at anvende: Plug i og sæt i gang! Herudover får du ekstra muligheder for kanalvalg og True Diversity-teknologi.

Fantastisk pris – utrolig lyd

Vi gik ikke på kompromis med lydkvaliteten, da vi skabte XS Wireless 2: Dynamisk bas, sprød diskant og støjfri transmission uden akustisk feedback. Systemet leveres med et udvalg af mikrofoner, der har bevist deres værd på scener over hele verden. Og modtagerens 2 tunere (True Diversity) eliminerer risikoen for dropouts.

Det er hårdt!

Når showet starter, skal dit udstyr stå sin prøve. XL Wireless 2 er klar: Modtageren er i metalkabinet, bodypack-senderne og mikrofonerne er svedresistente og kan tåle livet på scenen – dag ud og dag ind.

Newsletter subscription