Hjemmeanlæg & TV

Nyd det fulde potentiale af din underholdningsopsætning hjemme. Superb lydkvalitet plus trådløs frihed betyder, at der ikke er kabler at falde over, at du ikke vækker naboerne, og at det kun er dig og din favoritfilm.

Servicelinks

Find forhandler

Find en Sennheiser-forhandler tæt på dig med vores forhandlersøger.

Tilbehør

Leder du efter en reservedel eller tilbehør til dine hovedtelefoner eller dit headset? Klik her for at finde dine originale Sennheiser-reservedele.

Kontaktcenter

Har du et spørgsmål om et af vores produkter? Vil du vide mere om Sennheiser? I Sennheisers kontaktcenter finder du svarene, som du ønsker, hurtigt.

En mere rumlig TV-oplevelse

Hovedtelefoner til hjemmeanlæg skal være i stand til at føre dig ind i din helt egen verden af lyd. Så du bør forvente enestående lydkvalitet og effektiv dæmpning af støjen udefra - samtidig med at andre ikke forstyrres. Med hovedtelefoner fra Sennheiser får du altid fremragende lyd til både video og audio - med kvalitets-transducere, som får det bedste frem i alle lydsignaler - film, rockkoncerter, violinsoli eller hørespil. Sennheiser hovedtelefoner byder på en fantastisk komfort, så du kan glæde dig over immersive rejser ind i lyden - uforstyrret og i timevis. Du kan endda nyde den totale frihed og tage den legendariske Sennheiser-lyd med dig - i form af trådløse hovedtelefoner med tabsfri datatransmission.