XS Wireless Digital

En øjeblikkelig forbindelse.

Trådløs betyder ingen forhindringer, ingen distraktioner, blot ubesværet lyd, hver gang. Som en befriende løsning til musikeren, en praktisk tilgang til øvelokalet eller under en videooptagelse. Drop kablerne, men bevar forbindelsen.

XS Wireless Digital. Som enhver klassisk romance ved du, hvornår den er der – der er en øjeblikkelig forbindelse.

XS Wireless Digital kræver blot en nem synkronisering af en bærbar sender og modtager og bruger en 2,4 GHz transmission til at skabe en trådløs peer-to-peer-forbindelse. Så enkelt er det. Uanset om det er en ukompliceret lavalier-mikrofon til et énmandsvideoteam eller en trådløs mikrofon, der er klar direkte fra æsken i øvelokalet eller på scenen, styrker dette trådløse værktøj din indre kreativitet ved at gøre det muligt for dig at bevæge dig frit.

Slut med kabler

En god forbindelse kræver ikke fysisk kontakt. Trådløst er ensbetydende med ingen hindringer, ingen distraktioner, kun nem audio, hver gang. Gør din performance endnu bedre med muligheden for at bevæge dig frit - glem kablerne, men behold forbindelsen.

Slut med kabler

Nem One-touch betjening

Det er helt enkelt - XS Wireless Digital har kun én knap. Tryk for at tænde og linke på én gang, klik én gang for mute og hold for at slukke. Reducer din tid til opsætning og få det hele med - den er klar, når du er.

Nem One-touch betjening

Digitalt over hele verden

Din lyd bør være lige så grænseløs som dine ideer. Glem alt om at indstille frekvenser og træd ind i den digitale verden. Med 2,4 GHz transmission kan du synkronisere hvor og hvornår du vil - uden problemer.

Digitalt over hele verden

Newsletter subscription